Målvakt: Ella
Backar: Stina, Petronella, Jasmine, Elin O
Centers: Frida, Emma
Forwards: Märta, Malva, Maria, Alma, Elin D

Kinnas duktiga tjejer har hittills under säsongen inte noterat en enda förlust. Ska duktiga och starka Tranemo vara det första lag som lyckas besegra de röda? Eller ska Kinnas effektiva spel ännu en gång triumfera?

Första perioden:
Tranemo visar från början upp ett bra passningsspel. Spelarna vågar hållai bollen och hitta fria spelare. Spelarna utan boll var rörliga och duktiga på att springa sig fria. Kinnas tränare vill att tjejerna ska ha en bättre press på bollhållaren i Tranemo och överlag spela tuffare samt vara mer alerta.

I tredje minuten hittar Tranemo fortsatt fram med sina passningar bakom Kinna, vilket skapar en del oreda. 3:37 kan således Tranemo göra 0-1.

Kinna visar att de är ett lag som kämpar på vad som än händer. Redan två minuter senare trycker kedjan med Malva, Frida och Elin D på, vilket gör att Frida till slut kan dribbla målvakten och göra 1-1.

Kinna får jaga mycket boll då Tranemo är laget som har mest boll och kan spela runt. Stina gör många brytningar av Tranemos passningar. Annars hade det nog blivit än fler mål.
Tranemo kan göra 1-2 i sjunde minuten.

Frida blir utvisad i fjortonde minuten och Kinna får spela boxplay. Det klarar tjejerna (Elin O, jasmine, Malva, Alma) av bra då de vågar hålla i bollen och lägga upp den på Tranemos planhalva så att Tranemo hela tiden får börja om.

Malva skapar flera lägen att kvittera i slutet på perioden i samarbete med Alma. Ella får göra en kanonräddning i slutminuten då Tranemo får friläge!

Period 2
Kinna är alerta från första sekund - Alma, Maria och Frida ångar på framåt. Men Tranemo gör två mål inom loppet av en minut till 1-3, 1-4. Vad hände där?

Elin D kämpar vidare, får en touch på bollen som seglar över målvakten, men tyärr över mål istället för i. Jasmine har ett stolpskott i period 2.

Period 3
Vad ska Kinna kunna hitta på för att vända på resultatet? I alla fall inte få samma start i tredje perioden som den andra. Men det är precis vad som händer. 1-5 efter lite drygt en minut.... Tranemo gör 4 mål till i tredje perioden och visar att de var de bättre laget. De var spelskickliga, rörliga och mer beslutsamma än Kinnas tjejer.

Frida kan reducera till 2-8 i tolfte minuten genom samarbete med Malva och Märta.

Som vanligt ger Kinnas tjejer inte upp utan fortsätter kämpa matchen igenom. De visar prov på styrka genom att inte ge upp när baklängeesmålen trillar in.